POZASTAVEN SKLAD: Z důvodu záplav je nyní pozastaven sklad a expedice zboží. O dalším vývoji vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení a Vaši podporu.

Představujeme novinku microMAGS

Před pár dny přišlo Magna Tiles s novinkou v podobě dílů microMAGS. Magna Tiles jsou proslulí tím, že zkouší nové a netradiční věci. A jinak tomu není ani v případě microMAGS. Opět se jedná o něco, co jinde jen tak nenajdete. Speciální dílky, které jsou ve své podstatě jednoduché, ale přesto geniální. A tak se na ně pojďme podívat podrobněji.

Mini dílky microMAGS

Dílky microMAGS mají oproti těm klasickým jednu velkou změnu. Jsou zmenšené o 75 %.  Na první pohled se může zdát, že to není moc. Ale pokud vedle sebe dáte klasický díl a microMAGS, změna je viditelná.

 

Dílky microMAGS přitom mají vlastnosti magnetické stavebnice tak, jak jsme u Magna Tiles zvyklí. Všechny jsou pro větší bezpečost nýtované a jsou vyrobeny z netoxického plastu. Co ne nejlepší - dílky jsou plně komatibilní nejen s dalšími magnetickými stavebnicemi Magna Tiles, ale také s jinými značkami. Více také v našem článku Které magnetické stavebnice jsou kompatibilní?.

V čem je výhoda microMAGS?

Možná si říkáte, k čemu další magnetická stavebnice. Vždyť klasické díly jsou větší, což je mnohem lepší. A možná máte částečně pravdu. Ale díly microMAGS mají hned několi výhod: 

Představujeme novinku microMAGS od Magna Tiles

Skvělé na cestování

Díly jsou malé, skladné a vlezou se do batůžku, takže můžete snadno stavět třeba i v letadle.
Představujeme novinku microMAGS od Magna Tiles

Ozvláštnění staveb

MicroMAGS se hodí na doplnění staveb a obrázků. Snadno dotvoříte obličej nebo vytvoříte originální dekorativní prvky.
Představujeme novinku microMAGS od Magna Tiles

Propracovanější stavby

Díly microMAGS  umožňují postavit složitější stavby s netradičními detaily. Rozšiřují možnosti, jak magnetické stavebnice využít.
Představujeme novinku microMAGS od Magna Tiles

Rozvoj jemné motoriky

Menší díly znamenají také větší trénink jemné motoriky.
Představujeme novinku microMAGS od Magna Tiles

Díly microMAGS tedy využijete jako skvělý doplněk pro magnetické stavebnice, díky čemuž můžete posunout stavění zase o úroveň dál. Hlavně pokročilejší stavitelé určitě ocení, že mohou vytvořit nevšení detaily. MicroMAGS jde ale použít i samostatně a tvořit z nich různé 2D i 3D stavby.

Ve kterých sadách microMAGS najdete?

Magna Tiles - Combo (20 ks)

Magnetická stavebnice COMBO přináší spojení klasických i microMAGS dílů. V této variantě najdete celkem 20 ks, konkrétně klasické i micro čtverce, klasické rovnoramenné trojúhelníky a micro pravúhlé trojúhelníky. Jedná se o skvělou sadu, pokud chcete microMAGS prozkoumat a zjistit, jak se od klasické varianty liší.

 

Prozkoumat!

Magna Tiles - Combo (62 ks)

Tato sada je na stejném principu jako předchozí,a le najdete v ní mnohem více dílů. Hodí se tak klidně i jako první magnetická stavebnice nebo tehdy, pokud preferujete více nových dílů.

Prozkoumat!

Magna Tiles - MicroMAGS cestovní (24 dílů)

Speciálně navržená sada, ve které najdete jen mini dílky microMAGS. Ty jsou navíc uchované v praktické kovové krabičce, která je malá a skladná. Stavebnici tak můžete vzít kamkoli se sebou.

Prozkoumat!

Magna Tiles - Vesmír

Magnetické díly microMAGS najdete také v nové tématické sadě Vesmír, kde s nimi můžete postavit vesmírnou loď a jiné stavby.

Prozkoumat!
Představujeme novinku microMAGS od Magna Tiles

Autor článku: Klára

Maminka dvou dětí, která se několik let věnuje testování kvalitních a netradičních hraček v rámci blogu Mámin koutek. Je také tvůrkyni e-shopu Mamito.cz. Ráda vymýšlí aktivity pro děti, tvoří inspirativní články a videa a s láskou pečuje o chod e-shopu.