TIP: Magnetické stavebnice s auty

Některé značky magnetické stavebnice vyrábějí kromě klasických dílů také podvozky na auta. Ty představují významné rozšíření pro magnetické stavebnice, protože děti díky nim mohou stavět vlastní autíčka, autobusy a další dopravní prostředky. Podvozky pro auta můžete zakoupit zvlášt, ale jsou také součástí některých sad, takže získáte klasické dílky i podvozky v jednom. A my se nyní konkrétní podíváme, v jakých sada je můžete nalézt!

Connetix Tiles - Transport Pack

Mezi nejprodávanější sady s autíčky patří magnetická stavebnice Conetix Tiles Transport Pack. Jedná se o sadu, která má celkem 50 dílů a získáte s ní kromě trojúhelníků, obdélníků a čtverců rovnou i 3 podvozky. Jeden je delší (vhodný například na kamion), další dva jsou klasické. 

 

Prozkoumat!
TIP: Magnetické stavebnice s auty

Connetix Tiles - Motion

Magnetická stavebnice Connetix Tiles - Motion je trochu menší než zmíněná sada Transport. Obsahuje 24 dílů, mezi kterými najdete obdélníky, čtverce a celkem 2 podvozky. 

Prozkoumat!

Connetix Tiles - Magnetická stavebnice PASTEL (202 ks)

Podvozky pro auta najdete také v největších sadách Connetix Tiles. Výhodou těchto stavebnic je to, že získáte i spoustu základních dílů na stavění. A k tomu i 2 podvozky. Vše v pastelových barvách.

Prozkoumat!

Connetix Tiles - Magnetická stavebnice (212 ks)

Velká sada se vyrábí rovněž v duhové barvě, kde získáte dokonce ještě o 10 magnetických dílů více. Podstavce pro automobily jsou v sadě celkem 2 krát.

Prozkoumat!

MiDeer Magnetická stavebnice (100 ks)

MiDeer přidává 2 podvozky rovnou do své základní sady 100 ks. Tato sada obsahuje tedy i spoustu jiných magnetických tvarů, navíc za poměrně příznivou cenu. Proto se stala oblíbenou, a to nejen jako první sada.

Prozkoumat!

Magna Tiles - Magnetická stavebnice STAVBA

Magnatická stavebnice Stavba od Magna Tiles obsahuje díly pro sestavení jeřábu. Nechybí tedy ani 1 podvozek, které mohou děti využít i pro další stavění.

Prozkoumat!

Magna Tiles - Magnetická stavebnice Metropolis

Magnetická stavebnice Metropolis obsahuje dva podvozky, kromě toho ale i spoustu dalších magnetických dílů včetně netradičních tvarů jako schody, okna, čtvrtkruhy nebo oblouk.

Prozkumat!

Learn & Grow - Magnetická stavebnice Builder

Magnetická stavebnice Learn & Grow přidala 1 podvozek do své varianty Builder. Sada obsahuje celkem 110 ks, takže získáte opět  spoustu dílů i na daší stavění.

Prozkoumat!

Learn & Grow - Magnetická stavebnice Car Pack

Kromě velké sady nabízí Learn & Grow také menší sadu zaměřenou přímo na auta. V ní najdete 2 základny a také další dílky pro stavbu různých druhů vozidel. 

Prozkoumat!

Podvozky můžete zakoupit také zvlášť. V sadě bývají 2 kusy a můžete vybírat z různých značek - Connetix Tiles, Coblo a Learn & Grow. Podvozky se liší jednak barvou, ale také způsobem zpracování. Nejvýznamější rozdíl je hlavně u kol a magnetů. Vše jsme podrobně popsali v recenzi.

Závěrečné shrnutí

Jaké podvozky tedy pořídit? Pokud doma ještě žádnou magnetickou stavebnici nemáte nebo byste stejně chtěli další magnetické díly, doporučujeme pořídit nějakou větší sadu, kde získáte kromě podvozků i další kostky. Pokud už máte magnetických stavebnic dostatek, můžete dokoupit jen podvozky samostatně. 

TIP: Magnetické stavebnice s auty

Autor článku: Klára

Maminka dvou dětí, která se několik let věnuje testování kvalitních a netradičních hraček v rámci blogu Mámin koutek. Je také tvůrkyni e-shopu Mamito.cz. Ráda vymýšlí aktivity pro děti, tvoří inspirativní články a videa a s láskou pečuje o chod e-shopu.